nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartoffertes aanvragen via Uitvaartmarkt.nl

10 februari 2014

Hoe werkt Uitvaartmarkt.nl?

De Consumentenbond riep haar leden in haar oktober 2013 uitgave op om vooral offertes van uitvaartondernemers aan te vragen en met elkaar te vergelijken. Volgens de Consumentenbond kan dat nabestaanden veel geld besparen. De site Uitvaartmarkt.nl maakt dat mogelijk. Kosteloos en gemakkelijk.

Hoe werkt Uitvaartmarkt.nl?

Uitvaartmarkt.nl helpt u de uitvaart naar uw wens te regelen voor de best mogelijke prijs. In een aantal stappen inventariseren we al uw wensen ten aanzien van de uitvaart. Vanaf dat moment kunt u rustig de computer afsluiten en u voegen bij familie en de overledene.

Uitvaartmarkt stuurt uw wensen meteen door naar een groot aantal geselecteerde uitvaartondernemers en vraagt uitvaartoffertes aan bij uitvaartondernemers in uw buurt. U hoeft dus niet zelf allerlei gesprekken met uitvaartondernemers te voeren! Zo houdt u tijd over voor hetgeen wat op zo'n moment het belangrijkst is: samenzijn met de overledene en uw dierbaren.

Middels e-mail of sms houdt Uitvaartmarkt.nl u op de hoogte van de binnengekomen offertes. Deze kunt u op een zelf gekozen tijdstip bekijken en onderling vergelijken. Op uw PC, tablet of mobiele telefoon.

Uiteindelijk kiest u de ondernemer die u het beste voorstel doet. Door meerdere offertes met elkaar te vergelijken, weet u zeker dat u niet teveel betaalt!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >