nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartmiddag 'Bon Voyage' - kleine ondernemers

10 februari in Het Hoofdkwartier in Arnhem

29 januari 2008

Kleine bedrijven in de uitvaartbranche en uitvaartondernemingen willen zich graag presenteren, maar vallen vaak weg op een groots opgezette beurs. Die beurzen zijn vaak prijzig om aan deel te nemen, en het geld voor zulke presentaties gebruiken die kleine bedrijven liever voor het verbeteren van hun kwaliteit en het uitbouwen van de directe contacten met hun klanten.

Reden genoeg voor Liesbeth Visser, Jikke van Tongeren en Siska Caneel om op 10 februari een kleinere beurs in Arnhem te organiseren. Bezoekers krijgen zo de kans om te ontdekken dat een verschil in schaalgrootte iets anders is dan een verschil in kwaliteit.

Met ieder zijn eigen ervaringen op dit gebied presenteren daarom 21 deelnemers zich op 10 februari. In een prachtige locatie aan de Rijn in Arnhem zijn er naast de presentaties van alle deelnemers ook diverse lezingen over de achtergronden van de producten en diensten. Daarnaast zijn er oa workshops, een gedeelte voor kinderen & live muziek. Kookplaats is aanwezig voor bijzonder eten en lekkere drankjes.

Alhoewel de aanwezige bedrijven niet zo heel groot zijn, beheersen ze wel alle verschillende facetten van de uitvaart. Het betreft oa fotografie, gedenkboeken, kinderuitvaart, gedenkkastjes en gedenkobjecten, sieraden, mode en baarkleden, beelden, boeken, monumenten en kunst - alles is er te zien en te vinden. Met een schat aan informatie, creativiteit en mooie vormen van herdenking.

Plaats: Arnhem
Locatie: Oude Kraan 72 (6811 LL)
Aanvang: 12 uur
Toegang: vrij
Vervoer: Er is voldoende parkeerplek, het centraal station is op loopafstand.
Organisatie: Liesbeth Visser, Jikke van Tongeren en Siska Caneel
Meer informatie: www.liesbethvisser.nl / www.jikke.com / www.caneeluitvaarten.nl

Kijk voor de meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Arnhem op www.uitvaart-arnhem.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >