nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartmanifestatie DoodGewoonAfscheid in Zevenaar

29 juni 2014

Op zaterdag 1 november 2014 vindt van 11.00 tot 16.00 uur in Ons Huis/Ontmoetingskerk (Marktstraat) in Zevenaar de uitvaartmanifestatie DoodGewoonAfscheid plaats. Deze manifestatie laat mensen stilstaan bij de grote gebeurtenis die onlosmakelijk met het leven verbonden is: de dood.

Hoe doodgewoon de dood ook is, in veel gevallen blijft die omgeven met een speciale sfeer; we denken er liever niet aan, duwen de gedachte eraan graag weg, omdat het zo pijnlijk en verdrietig is. Toch krijgen we er ooit allemaal mee te maken en dan is het fijn om goed voorbereid te zijn. Dat wil DoodGewoonAfscheid laten ervaren.

Op DoodGewoonAfscheid zullen kleine regionale bedrijven aanwezig zijn die op een persoonlijke manier betrokken zijn bij de laatste levensfase, het daadwerkelijk overlijden of de herinnering aan die ene unieke persoon.

In de komende maanden volgt meer informatie over deelnemers en activiteiten op DoodGewoonAfscheid.

DoodGewoonAfscheid is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door Memora Uitvaartverzorging en Liemers Kiosk. Meer informatie? Mail naar doodgewoonafscheid@gmail.com of bel 06-51827545.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >