nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartinformatiedag “ZO WIL IK AFSCHEID NEMEN…”

9 maart 2010


Op zondag 21 maart organiseert Uitvaartonderneming Wilma van Opstal een grote uitvaartinformatiedag in Korenmolen de Hoop aan de Liesboslaan 35 in Breda (Princenhage). Van 11.00 tot 16.00 uur kunt u in een sfeervolle ambiance kennismaken met bijzonder toegewijde mensen uit de palliatieve zorg, uitvaartbegeleiding en rouwverwerking.

De uitvaartbranche is in beweging. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen en trends. Wilma van Opstal: “Wij hebben het initiatief tot deze dag genomen om belangstellenden te informeren over alle mogelijkheden
die er tegenwoordig zijn voor zorg en ondersteuning rondom het levenseinde. Meer dan 40 organisaties, kunstenaars en bedrijven zullen zich presenteren met hun eigentijdse producten en diensten. Zij hebben allemaal gemeen, dat zij met liefde en passie aan het werk zijn”.Er is op deze informatiedag veel te bekijken, te beleven, te voelen en te ervaren. Zo is er een uitvaartbus en een uitvaartfiets, een rouwclown, bijzondere kisten, lijkwades, urnen, grafmonumenten, memorials, (as)sieraden, vingerafdruksieraden en andere gedenkartikelen. Er is aandacht voor uitvaartfilm en - fotografie, rouwboeketten, online condoleanceregisters, herinneringswebsites, en informatie over palliatieve zorg en rouwverwerking. Boven in de molen wordt u geïnformeerd over mogelijkheden voor thuisopbaringen en baby - en kinderuitvaarten. Om 12.00 uur en om 14.00 uur is er een miniconcert van Remembrance, die bemiddelt in klassieke muziek tijdens de uitvaart, uitgevoerd door professionele musici.

We hebben voor Korenmolen de Hoop gekozen omdat deze locatie zich ook uitstekend leent voor een eigentijdse uitvaartplechtigheid en de bezoekers op deze dag volop de gelegenheid hebben de molen en het aangrenzende pakhuis Eleusis te bekijken.

Wij hopen dat deze dag u mag inspireren, verwonderen en bemoedigen. U bent van harte welkom!

EEN UITGEBREIDE PREVIEW EN INFORMATIE OVER DE DEELNEMERS KUNT U VINDEN OP WWW.WILMAVANOPSTAL.NL

Uitvaartonderneming Wilma van Opstal | Schalkeveld 11 | 4838 BG Breda | 076-5201799

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >