nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartinformatiedag in Nijkerk groot succes

Uitvaartinformatiedag EABN

31 maart 2007

De uitvaartinformatiedag welke op 31 maart j.l. plaatsvond in en rond het EABN Uitvaartcentrum in Nijkerk, werd door ruim 500 mensen bezocht.

Al met al kunnen de exposanten w.o. Alpha Natuursteen, Prematuur.nl, AR Video,
Crematorium Amersfoort, Van Willigen uitvaartbenodigdheden, Gemeente Nijkerk, Seker Uitvaart Solutions, Monuminterim, Memorial-Sculptures, Eijgelaar Natuursteen, VBC Notarissen, Stalhouderij Wijnand Hazeleger, Atropos Uitvaartzorg, Humanitas Eemland, Rouwwinkel Atalanta, maar ook Eddy Langenberg,directeur van EABN Uitvaartverzorging B.V., tevens initiator en organisator van deze zeer geslaagde dag er met een tevreden gevoel op terug kijken "Alle positieve ingredienten waren aanwezig: Mooi weer, een goede sfeer, een diversiteit aan informatie, geinteresseerd publiek, en ook voldoende tijd om een ieder goed te kunnen informeren.
Het was voor het eerst dat deze dag in het EABN Uitvaartcentrum aan de Frieswijkstraat te Nijkerk gehouden werd. Dit was met name te danken aan de grote uitbreiding van het pand dat nu zo'n anderhalf jaar geleden gerealiseerd werd. Nu is er de ruimte en deze werd dan ook optimaal benut.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE