nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaarthuis Purmerend: een nieuwe naam voor een vertrouwde locatie

6 november 2020

Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster heet vanaf 9 november 2020: Uitvaarthuis Purmerend. Met deze nieuwe, kortere en moderne naam is het nog duidelijker dat het Uitvaarthuis in het hart van Purmerend zit.

‘We zijn heel blij met de nieuwe naam voor onze locatie’, aldus Annemieke Zwirs, Manager Uitvaarthuis Purmerend. ‘Sinds de opening in 1999 zijn we actief geweest onder de naam “Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster”. Het Uitvaarthuis komt aan zijn naam door PB Uitvaartzorg, wat later onder de vleugels van PC Uitvaart is gekomen. Met onze nieuwe naam zetten we ons duidelijk neer als een locatie van en voor Purmerend.’

Meer dan een plek om afscheid te nemen

‘In Uitvaarthuis Purmerend is er alle ruimte om afscheid te nemen in een prettige sfeer, ook in Coronatijd.’, vertelt Zwirs. Het is niet alleen een plek van afscheid, maar ook van kunst. ‘In het Uitvaarthuis Purmerend hangen sinds dit jaar werken van Ron Bergman en Annuska Steixner. Zij hebben zich laten inspireren door Purmerend en de directe omgeving. Deze kunstwerken zorgen voor herkenning en bezinning, waardoor bezoekers hun gedachten kunnen verzetten. Het is ook een aanleiding tot een goed gesprek.’.

Vrijblijvend inloopspreekuur

Om stil te staan bij de nieuwe naam en nieuwe kunstwerken, organiseert Uitvaarthuis Purmerend een vrijblijvend inloopspreekuur. ‘Iedere woensdag van 9.30 tot 11.00 uur is het mogelijk om langs te komen en het Uitvaarthuis Purmerend te bekijken. Daarnaast staan onze uitvaartbegeleiders klaar om alle vragen rondom het afscheid te beantwoorden.’, sluit Zwirs af.

Uitvaarthuis Purmerend, Doctor J.M. den Uyllaan 14-16, 1442 VS Purmerend.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >