nieuws

Facultatieve
Sponsors

UitvaartDonatie.nl voor begrafeniskosten en herdenkingen

22 mei 2022


Wanneer een dierbare onverwachts overlijdt, is dat voor de nabestaanden een grote shock. Maar het kan ook nog eens een financiële catastrofe vormen omdat een uitvaart vandaag de dag duizenden euro's kost. Daarom is er nu een website, UitvaartDonatie.nl, waarmee nabestaanden geld kunnen verzamelen bij bekenden en onbekenden en ook gelijk de uitvaart kunnen regelen.

Ten opzichte van andere donatie-sites heeft UitvaartDonatie.nl een aantal belangrijke voordelen.

1. UitvaartDonatie.nl rekent geen commissie en geen transactiekosten.
De meeste crowdfing-sites rekenen 6% commissie over elk bedrag dat gedoneerd wordt en € 0,50 transactiekosten per donatie. Alleen UitvaartDonatie.nl kent geen commissie- en transactiekosten. Zo kan het hele bedrag aan de uitvaart worden besteed.

2. UitvaartDonatie.nl biedt donateurs
De site UitvaartDonatie is eigendom van een uitvaartonderneming. Donaties komen direct binnen bij de uitvaartonderneming en worden gebruikt voor maar 1 ding: het verzorgen van de uitvaart. Bij andere sites is het nooit helemaal zeker waar het gedoneerde geld voor zal worden gebruikt.

UitvaartDonatie.nl regelt de uitvaart
Bij veel inzamelingsacties wordt er door de initiatiefnemer buitensporig hoge bedragen gevraagd voor het regelen van de uitvaart. Vaak omdat men eenvoudigweg niet weet hoe een uitvaart voordeliger geregeld kan worden. UitvaartDonatie.nl weet dat wel want de site wordt aangeboden door een landelijke uitvaartonderneming gespecialiseerd in betaalbare uitvaarten. UitvaartDonatie.nl verzorgt de complete uitvaart zodat nabestaanden volledig worden ontzorgd.

Benieuwd wat UitvaartDonatie.nl voor u kan betekenen? Start vandaag nog jouw inzamelingsactie.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >