nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartcentrum Startman helpt bij repatriëring Joey

31 augustus 2017

Uitvaartcentrum Startman van het echtpaar Esther Startman en Robert de Boer uit Haaksbergen draagt zorg voor de repatriëring van de in Turkije overleden Joey uit Haaksbergen. De jongen was na zijn verdwijning eerder deze zomer veel in het nieuws. Zijn ouders kunnen de kosten voor het overbrengen van de Joey naar Nederland zelf niet betalen. Esther en Robert hebben daarom besloten dat zij de kosten (4.000 euro) op zich nemen, dat meldt het AD.

De uitvaartondernemers vertellen in het AD dat ze het niet over hun hart konden verkrijgen om de familie niet te helpen in deze moeilijke tijd. ‘We zitten zelf dan wel in de uitvaartbranche, maar we zijn ook mens’. Als alles goed gaat wordt Joey op korte termijn overgevlogen naar Nederland.

Uitvaartcentrum Startman zal ook de uitvaart verzorgen. De ouders van Joey zijn wel verzekerd voor de kosten daarvan. Joey had geen reisverzekering die de kosten van repatriëring dekt.


Kijk voor informatie over het thema uitvaart in de regio Haaksbergen op www.uitvaartverzorging-Hengelo.nl en www.uitvaartverzorgingenschede.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >