Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Uitvaartcentrum Oost-Groningen wordt verbouwd

Uitvaartplechtigheden tussen 23 september en 6 oktober niet mogelijk

donderdag 9 september 2019

Uitvaartcentrum Oost-Groningen krijgt een prachtige nieuwe koffiekamer, familieaula en een upgrade van het audio-visueel systeem. Afgelopen week zijn de werkzaamheden voor de verbouwing van de familieaula al gestart. Deze wordt vergroot zodat plechtigheden tot 30 personen in intieme sfeer kunnen plaatsvinden. De verbouwing van de familieaula is 7 oktober gereed. Vanaf dat moment is deze ruimte weer volledig geschikt voor alle momenten van het afscheid.

Vanaf 23 september start Uitvaartcentrum Oost-Groningen ook met de sloop- en bouwwerkzaamheden van de koffiekamer. De koffiekamer wordt uitgebouwd met een prachtige serre en krijgt een stijlvolle nieuwe inrichting en uitgebreide keuken. Deze verbouwing zal begin 2020 gereed zijn. Naast de genoemde verbouwingen wordt ook het audio-visueel systeem in de grote aula vernieuwd om nog betere kwaliteit te kunnen leveren.

Crematies en opbaringen kunnen wel plaatsvinden

Van 23 september tot 6 oktober kunnen er geen plechtigheden plaatsvinden in Uitvaartcentrum Oost-Groningen. Vanaf 7 oktober is de familieaula weer geopend en kunnen plechtigheden tot 30 personen plaatsvinden. Voor het houden van plechtigheden met meer dan 30 personen kan worden uitgeweken naar diverse alternatieve locaties in de regio. Uw uitvaartverzorger kan u hierin adviseren. De grote aula en koffiekamer zijn begin 2020 weer geopend. Het crematorium blijft wel gewoon in gebruik. Daarnaast blijft het mogelijk om gedurende de gehele verbouwing de opbaring bij Uitvaartcentrum Oost-Groningen te doen.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder