nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartcentrum Oost Groningen is op zoek naar een assistent manager Horeca

16 februari 2023


Uitvaartcentrum Oost Groningen is een multifunctioneel uitvaartcentrum, wij beschikken over opbaarkamers, een grote- en een kleine aula en een horecavoorziening.
De uitvaartwereld is volop in beweging, met name op het gebied van de catering bij de condoleance verandert er veel. Niet meer een traditioneel kop koffie met plakje koek of cake, maar geheel naar de wensen van de familie of zelfs van de overledene, een toost op het leven of uitgebreide maaltijden, alles behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.
Gezien deze ontwikkelingen willen wij ons blijven onderscheiden en onze horecamogelijkheden naar een hoger niveau brengen.

Daarom zijn wij op zoek naar een

Assistent Manager Horeca

Dit betreft een baan voor 32 – 40 uur per week.

Wil jij werken in een stabiele omgeving? Mede verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken? Meedenken over de vooruitgang van de organisatie? Gasten de optimale service bieden? Dan is dit jouw baan!

Interesse? Stuur dan je motivatie voorzien van cv voor 5 maart 2023 naar gdewal@crematoriumwinschoten.nl.Voor vragen kun je contact opnemen met Gert de Wal (manager), 0597-413100.

Kijk voor de volledige vacature op onze https://www.uitvaartcentrumoostgroningen.nl/werken-bij/

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >