nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartcentrum Oost Groningen gaat een familie-aula realiseren

20 december 2016


Bron: Uitvaartcentrum Oost Groningen

Begin januari 2017 zal Uitvaartcentrum Oost Groningen een kleine interne verbouwing ondergaan. Het uitvaartcentrum wordt uitgebreid met een familie-aula.

Het wordt een kleine ruimte waar met een beperkt aantal personen in huiselijke kring een plechtigheid kan plaatsvinden. Hier kunnen nabestaanden zelf de verdeling van tijd, tussen aula en condoleanceruimte bepalen. Dat kan gebeuren wanneer er bewust gekozen wordt voor een besloten plechtigheid, maar ook als er weinig familie en vrienden meer over zijn.
"Met vijftien tot twintig mensen de grote aula bevolken voelt niet prettig. De familieaula is dan een uitkomst", aldus Gert de Wal van Uitvaartcentrum Oost Groningen.

De familie-aula zal qua ruimte geschikt zijn voor ca. 20 personen en voorzien zijn van diverse moderne audiovisuele mogelijkheden.

Met de komst van deze ruimte in Winschoten speelt Uitvaartcentrum Oost Groningen in op de vraag vanuit de markt, waarin de behoefte voor een plechtigheid in kleine kring groeit. Steeds meer mensen willen bovendien zelf de regie over een uitvaartplechtigheid in handen hebben.

De familie-aula kan niet gereserveerd worden voor een begrafenis.

De verwachting is dat de totale verbouwing medio maart 2017 gerealiseerd zal zijn.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >