nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartbeurs Haarlem groot succes!

Doodeng- of Doodgewoon ? trok veel bezoekers.

15 oktober 2006

De Uitvaartbeurs Haarlem die op zaterdag 14 oktober 2006 plaatsvond in de Grote of St.Bavokerk op de Grote Markt in Haarlem overtrof de verwachtingen van de organisatoren Jolanda Duyvesteyn en Marleen Verspoor.

Het bezoekersaantal lag rond de 3500. De diversiteit aan producten en diensten verraste menig bezoeker, die aanvankelijk een veelheid aan uitvaartondernemingen verwachtte aan te treffen.

De uitstalling van rouwauto's buiten de kerk trok veel aandacht. Vooral de primeurs in de vorm van de recent gerestaureerde klassieke Daimler uit Engeland van de fa.Dunweg uit Hoofddorp en de Franse Renault Goelette uit 1953 van Brokking en Bokslag uit Haarlem deed menig voorbijganger stilstaan om daarna de kerk te betreden en eens polshoogte te nemen bij de Uitvaartbeurs.

Daar trof men een 80-tal exposanten aan waaronder uitvaartondernemers en hun toeleveranciers maar ook (graf)kunstenaars, schrijvers en notarissen. Ook waren goede doelen, hospices en verliesbegeleiders goed vertegenwoordigd. De lezingen in het koor van de kerk, afgewisseld door muziek, werden goed bezocht.
Vooral Gerda Havertong, die in Creools rouwtenue een rouwlied zong en imam Faisel Madarun uit Zwolle trokken veel aandacht.

De sfeer op de beursvloer was volgens menig exposant en bezoeker gemoedelijk en gezellig te noemen. Zelfs de kinderen werden op een creatieve manier betrokken bij het thema van de beurs in de voorlees- en knutselhoek.

De organisatie kijkt samen met de exposanten terug op een geslaagde beurs en maakt binnenkort bekend in welke stad de beurs in 2007 zal plaatsvinden.

___________________________________________________________________

Voor meer informatie over de Uitvaartbeurs Haarlem kunt u contact opnemen met de organisatie:
Marleen Verspoor van Via Verspoor 023 5441881 of 06 50 63 40 61 of
Jolanda Duyvesteyn van Columba Commucations 023 5476602 of 06 50 66 10 11 of

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >