nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartbeurs bij Monuta Nijenheim

27 september 2012

Op zaterdag 29 september 2012 organiseert Monuta Nijenheim een uitvaartbeurs in het uitvaartcentrum aan de Kroostweg 33 in Zeist. Belangstellenden zijn van harte welkom om tussen 11.30 tot 16.00 uur een kijkje te komen nemen.

Het uitvaartcentrum heeft een statige en sfeervolle uitstraling en is gelegen op een prachtige locatie in Zeist. Er zijn twee ruim opgezette zalen waar afscheidsdiensten en condoleances gehouden kunnen worden voor zowel grote als kleinere groepen. Het uitvaartcentrum beschikt over vier rouwkamers waaronder één 24-uurs kamer. Nabestaanden krijgen een eigen sleutel van de kamer en kunnen op deze manier op ieder gewenst moment hun dierbare bezoeken. Vanzelfsprekend blijft het ook mogelijk om op afspraak op bezoek te komen.

Tijdens de uitvaartbeurs kunnen belangstellenden rondkijken in het hele uitvaartcentrum. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om alles te weten komen over verschillende zaken rondom het overlijden. Monuta medewerkers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld het vastleggen van wensen of over verzekeringszaken. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd waaronder lezingen over het vormgeven aan herinneringen, een workshop schilderen, gratis je haar laten knippen voor Stichting Haarwensen, een presentatie van CliniClowns en een ballonnenwedstrijd.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >