nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartbeurs Amsterdam uitgesteld

13 maart 2020


De organisatie van Uitvaartbeurs Amsterdam heeft besloten dat de beurs van zaterdag 18 april aanstaande wordt uitgesteld. Net als onze standhouders hebben we heel veel zin om samen een leuke en succesvolle beursdag te houden. We hebben een fantastisch programma klaar staan met een groot gevarieerd aanbod van producten en diensten, welke we met trots willen presenteren aan het publiek.

Maar gezien de ontwikkelingen met het coronavirus kunnen wij de veiligheid van onze standhouders, medewerkers en die van de bezoekers nu niet garanderen. Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die, op welke wijze ook, zijn getroffen door het virus.

We hebben met zijn allen maanden uitgekeken naar de beurs op 18 april. We zullen er daarom alles aan doen om er op een later tijdstip met zijn allen weer een geweldige beurs van te maken.

We zijn op dit moment in overleg om te bekijken wanneer we de beurs kunnen organiseren. De nieuwe datum zullen we zo snel mogelijk bekend maken. Houd onze sociale media in de gaten voor het laatste nieuws over de beurs.

Uitvaartbeurs Amsterdam

Website: www.uitvaartbeurs.nl
Social: @UitvaartbeursAmsterdam
Instagram: @UitvaartbeursAmsterdam

Organisatie Uitvaartbeurs Amsterdam

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >