nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart zonder uitlaat

Waar anderen van dromen maken wij waar

27 juni 2022

Tesla Hearse 3

Derks Uitvaartmobiliteit heeft de Tesla Model 3 omgebouwd tot de
Tesla Hearse 3, waarmee zij hun aanbod van 100% elektrisch staatsievervoer uitbreiden. Vervoerders Correct Monnereau, Straver Mobility en Van der Lans & Busscher zijn vroeg in het project ingestapt. Nog voor het einde van dit jaar zetten zij meerdere Tesla Hearse 3’s in, om te voldoen aan de vraag naar duurzaam uitvaartvervoer. Dit zijn belangrijke stappen in de transitie naar zero emissie in de uitvaartbranche.

Tesla Hearse 3

Geruisloos 100% elektrisch rouwvervoer is nog steeds zeldzaam in Nederland, terwijl het al duidelijk is dat dit de toekomst heeft. Maar nu gaat het snel. Tegelijk met de bouw van het prototype is ook de productielijn opgetuigd, waarmee de Tesla Hearse 3 nu in serie gebouwd kan worden. Vervoerders Correct Monnereau, Straver Mobility en Van der Lans & Busscher hebben de eerste orders geplaatst.


Derks Uitvaartmobiliteit zet er de komende jaren vol op in om de transitie naar zero emissie samen met haar klanten waar te maken. De oplossing voor duurzame uitvaartmobiliteit is namelijk 100% elektrisch. Eerder dit jaar introduceerde Derks Uitvaartmobiliteit al de elektrische Indus Innové; staatsievervoer op basis van de elektrische Nissan Leaf. En elektrische overbrengvoertuigen kunnen al door hen omgebouwd worden op basis van Mercedes-Benz eVito, EQV en de Peugeot e-Expert.
Om geïnteresseerden kennis te laten nemen van de Tesla Hearse 3 houden de drie vervoerders op 5, 6 en 7 juli 2022 een roadshow met het prototype. Dit om niemand te laten wachten tot eind september, wanneer dit bijzondere voertuig officieel gepresenteerd wordt tijdens de VTU Uitvaart Vakbeurs. Tegen die tijd rijden de eerste Tesla Hearse 3’s al op de weg.

Derks Uitvaartmobiliteit

(The Hearse & Limo Company)
Belgenlaan 7
5406 XN Uden
0413 24 10 40

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >