nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart.nl lanceert consumentenforum voor discussie, troost en inspiratie

20 maart 2009

De uitvaartbranche is al jaren op internet aanwezig. Inmiddels zijn er talloze websites van uitvaartondernemingen naast de bekende portal Uitvaart.nl. Toch missen al deze websites iets essentieels wat bij uitvaarten juist steeds belangrijker wordt: de inspraak van nabestaanden. Om die reden introduceert Uitvaart.nl nu een forum voor discussie, inspiratie en troost.

Klachten en complimenten
Het forum is o.a. bedoeld om consumenten ervaringen uit te laten wisselen over de dienstverlening van uitvaartbedrijven. Zo is er een forum ingericht specifiek voor klachten over de uitvaartbranche en voor complimenten. Klachten zijn bij uitstek de gelegenheid om opnieuw in contact te treden met teleurgestelde consumenten. En complimenten krijgen is de beste reclame die een bedrijf kan hebben.

Po√ęzie en spiritualiteit
Uit gebruikersonderzoek onder de bezoekers van Uitvaart.nl blijkt verder dat consumenten behoefte hebben aan woorden van troost en afscheid. Daarom is er ook een forum Gedichten en liederen aangemaakt. Ook blijken Nederlanders steeds meer open te staan voor spirituele ervaringen rondom een overlijden. In het forum Spiritueel kunnen zij hun ervaringen delen.

Iedereen kan gebruik maken van het forum, zonder zich te hoeven registreren. Het consumentenforum van Uitvaart.nl is te bereiken op het volgende internetadres.
http://www.uitvaart.nl/forum/

Over Uitvaart.nl
Uitvaart.nl is een van de 15 websites die beheerd worden door BV Uitvaart.Com, een Amsterdams internetbureau gespecialiseerd in de exploitatie van websites gericht op het levenseinde. Naast Uitvaart.nl beheert Uitvaart.Com ook de populaire site Condoleance.nl en het meldnummer voor overlijdensmeldingen 0800-STERFGEVAL. Directeur van Uitvaart.Com is Peter van Schaik.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >