nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart.nl genomineerd voor Vosko-Trofee

1 juni 1999

Uitvaart.nl is genomineerd voor de Vosko-Trofee voor Netwerk-Strijders. De Vosko-Trofee, ingesteld door Prof.ir.J.W.J baron van Till, is een aanmoedigingsprijs voor succesvolle internetbedrijven. In totaal zijn er 4 categorieen die in aanmerking komen voor nominatie. Uitvaart.nl was kandidaat voor nominatie in de categorie "Sociaal-culturereel initiatief" voor haar intiatief crematieplechtigheden live uit te zenden via het Internet ten behoeve van nabestaanden die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Van de 12 kandidaten in de categorie Sociaal-cultureel, zijn uiteindelijk Seniorweb en Uitvaart.nl genomineerd.

De Vosko Trofee 1999 en de Netstrijdersprijzen zullen op donderdagmiddag 17 juni 1999 worden uitgereikt in Huis ter Duin te Noordwijk. Iedere nominee zal een korte presentatie geven, ondersteund met live beelden van hun sites. Daarna zal de jury de prijswinaars zal kiezen per categorie en vervolgens de Vosko-Trofee voor dit jaar zal toekennen. Toegang is gratis voor iedereen, maar op uitnodiging. Die is te bevragen via angele.bekker@vosko.nl

Aan de VOSKO-trofee zit tevens een publieksprijs verbonden, ingesteld door internetprovider Planet Internet / World Acces. Op 4 juni aanstaande kunt u ook uw stem laten horen op de website van Planet Internet en mede bepalen wie deze publieksprijs verdient.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >