Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Uitvaart.nl begint tweede leven

donderdag 5 april 2004

Uitvaart.nl, een van Nederlands oudste en meest bekende internet portals, gaat vanaf vandaag een nieuwe fase in.

De nieuwe vormgeving springt het eerst in het oog. Maar er is meer...

Aanleiding van de vernieuwingen was een enquête die Uitvaart.Com, de exploitant van Uitvaart.nl en tevens de initiatiefnemer van de populaire website Condoleance.nl, medio vorig jaar heeft gehouden onder haar bezoekers. Daaruit bleek dat bezoekers van Uitvaart.nl over het algemeen tevreden waren over de site maar dat er ruimte was voor verbeteringen.

Voor Uitvaart.Com was dit aanleiding een geheel nieuwe site te laten bouwen, inclusief nieuwe vormgeving. De nieuwe site is nu beter toegankelijk voor slechtzienden en gebruikers van andere besturingssystemen dan Windows. Verder is de content aanmerkelijk uitgebreid. Zo zijn er talloze foto’s toegevoegd ter ondersteuning van de teksten en kent de site nieuwe onderdelen. Hieronder volgt een beknopt overzicht:

- de sectie De uitvaar is uitgebreid met informatie over een aantal nieuwe ontwikkelingen als vriesdrogen (lyofilisatie) en alkalische hydrolyse.

- de bibliotheek van Uitvaart.nl kent nu een overzichtelijk trefwoordenregister. Hier kunt u eenvoudig de betekenis van een aantal woorden nazoeken.

- de sectie "Wat kost een uitvaart" is uitgebreid met een uitvaartkostenmodule en aangevuld met informatie over de diverse mogelijkheden voor betaling van de uitvaart.

- de adressendatabase van uitvaartbedrijven en toeleveranciers is uitgebreid en verbeterd. Adverteerders kunnen nu ook met zowel het postadres als het bezoekadres op Uitvaart.nl worden getoond.

- de sectie "Actueel" kent nu lijstjes met veel gestelde vragen die de afgelopen jaren zijn binnengekomen bij de redactie van Uitvaart.nl.

- het aantal artikelen in de bibliotheek van Uitvaart.nl is drastisch uitgebreid. Nu nog meer leesplezier. U vindt het in de bibliotheek.

- de agend, boekenlijst en de pagina met links zijn uitgebreid en verbeterd

- de zoekmachine van Uitvaart.nl levert geen lijstjes met verwijzingen naar pagina's maar stelt een complete nieuwe pagina met artikelen en foto's voor u samen. Zoekt u maar eens op asverstrooiing of cremulator!

Tot slot, alle informatie in de secties voor, tijdens en na de uitvaart zijn grondig gecontroleerd, aangevuld en gecorrigeerd door experts in de uitvaartbranche.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder
*/