nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart met Go Ahead Eagles-tint mogelijk bij Monuta

28 januari 2016


Go Ahead Eagles heeft een overeenkomst gesloten met uitvaartverzorger Monuta. Hierdoor is het vanaf nu bij Monuta mogelijk de clubliefde voor GA Eagles te laten doorklinken in een uitvaart.

Jelle Beuker, lid van het managementteam van Go Ahead Eagles: "Wij merkten al langer dat deze behoefte leefde bij onze supporters. De liefde voor de club is er tijdens het leven, maar ook daarna. Van generatie op generatie wordt deze doorgegeven. Door een uitvaart met een Go Ahead Eagles-tint krijgen supporters de mogelijkheid om deze clubliefde ook bij hun afscheid te laten doorklinken."


De mogelijkheden zijn divers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het gebruiken van het stadion, de horecafaciliteiten en/of de spelersbus. Maar ook voor een kist met logo, bloemen met daarin het logo van Go Ahead Eagles verwerkt of in de specifieke club kleuren. Of misschien wilt u dat er in stoet langs het stadion wordt gereden?

De meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Deventer vindt u in woord en beeld op www.uitvaart-deventer.nl.


Monuta stelt een vergoeding beschikbaar voor het gebruik van de Go Ahead Eagles-elementen bij uitvaarten. Deze vergoeding komt volledig ten goede aan 'Go Ahead Eagles is Meer dan Voetbal', de maatschappelijke afdeling van de club. "Hiermee geven we middels tal van projecten deze bijdrage weer terug aan de samenleving", aldus Jelle Beuker.

Meer informatie is te vinden op: http://www.monuta.nl/vestiging/deventer/partner/go-ahead-eagles

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE