nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart info middag

20 september 2013

Op zondag 13 Oktober organiseert Aula Gorssel, in samenwerking met Memento Mori te Gorssel, een uitvaart info middag in de aula aan de Gorsselse Enkweg 1 a te Gorssel.

Van 13.00 tot 17.00 tonen verschillende exposanten een breed scala van alles wat te maken heeft met een uitvaart. Daarnaast zijn er diverse activiteiten , waardoor U als bezoeker op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met deze vaak toch onbekende wereld.

Informatie en innovatie
De relatief onbekende uitvaartwereld bruist van innovatie en nieuwe initiatieven.
Exposanten op de uitvaart info middag tonen u graag dat er tegenwoordig veel mogelijk is. Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vervoer ,bloemen en as sierraden ’kunst, Uitvaartkisten en financieel-juridische dienstverlening . Daarnaast opent Aula Gorssel haar deur voor een kijkje in haar uitvaartcentrum, U kunt de 24 uur’s -kamers en de aula bekijken. Tevens kunt U de mogelijkheden bespreken met de medewerkers van Aula Gorssel of met medewerkers van Memento Mori .

Iedereen is van harte welkom tijdens deze info middag. Wij hopen U te mogen ontvangen, onder het genot van een kopje koffie, wordt U dan van het nodige op de hoogte gebracht.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE