nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart.Com verwerft domeinnaam Crematoria.nl

26 juli 2007


Uitvaart.Com is de nieuwe eigenaar van de domeinnaam Crematoria.nl. De domeinnaam past in de strategie van Uitvaart.Com om met handige bedrijvengidsen zoveel mogelijk aanbieders uit de uitvaartbranche te presenteren aan een groeiend aantal consumenten dat zich via internet oriƫnteert op de laatste levensfase.

Toenemende concurrentie
Voor Crematoria.nl zal Uitvaart.Com binnenkort een nieuwe site maken waar consumenten de adresgegevens kunnen opvragen en de spreiding van crematoria kunnen bekijken op de kaart van Nederland.

Directeur Peter van Schaik: "Lange tijd was het aantal crematoria in Nederland zodanig beperkt dat ieder crematorium een regionaal monopolie genoot. Met de sterke toename van het aantal kleinschalige crematoria in de laatste jaren zijn er voor de meeste consumenten meerdere aanbieders in de(zelfde) regio bij gekomen. Crematoria zullen zich, net als uitvaartondernemingen, in toenemende mate ten opzichte van elkaar dienen te profileren. Internet in het algemeen en Crematoria.nl in het bijzonder kunnen daarbij een belangrijke rol spelen. Waar anders kunnen consumenten op dit moment meerdere regionale crematoria met elkaar vergelijken? Ik zie het als mijn taak om de crematoria die klant zijn van Uitvaart.nl te helpen aan concurrentievoordeel."

Ook voor adverteerders zijn gespecialiseerde bedrijvengidsen een uitkomst. Van Schaik: "Adverteerders willen hun potentiƫle klant zo direct en dicht mogelijk benaderen. Een gespecialiseerde gids als Crematoria.nl voorziet in die behoefte. Consumenten die snel lokale crematoria met elkaar willen vergelijken of een adres van een crematorium nodig hebben, hebben wellicht niet altijd de tijd een grote site als Uitvaart.nl door te nemen. En voor crematoria zijn die consumenten juist het meest interessant."

Crematoria.nl
Binnenkort ontwikkelt Uitvaart.Com een speciale site op Crematoria.nl met daarop het aanbod van crematoria dat nu adverteert op Uitvaart.nl. De nieuwe site zal gebruik maken van bestaande bouwstenen als Uitvaartsite.nl en Uitvaartkaart.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >