nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart.Com lanceert UItvaartsite.nl, de directe link naar uitvaart Nederland

12 juni 2007


Uitvaart.Com lanceert vandaag een nieuwe website gericht op consumenten op het internetadres www.uitvaartsite.nl. Anders dan Uitvaart.nl zal de nieuwe site alleen links naar bedrijven en instellingen bieden en geen aanvullende redactionele informatie zoals nieuws, agenda, vacaturebank etc. Daarmee is Uitvaartsite.nl het meest uitgebreide overzicht van links naar uitvaartbedrijven! Zo speelt Uitvaart.Com in op de groeiende populariteit van startpagina-achtige websites.

Meest uitgebreide linkoverzicht
Mensen die op zoek zijn naar een telefoonnummer, adres of routebeschrijving van een uitvaartondernemer, begraafplaats of crematorium, willen dit snel kunnen vinden. Juist op deze groep richt Uitvaartsite.nl zich. Op smaakvolle en overzichtelijke wijze worden begrafenisondernemers, crematoria, begraafplaatsen, toeleveranciers etc gepresenteerd op Uitvaartsite.nl. Daarmee biedt Uitvaartsite.nl het meest uitgebreide overzicht van bedrijfsgegevens van uitvaartdienstverleners!

Uitvaartkaart.nl
Eerder dit jaar lanceerde Uitvaart.Com de op Google Maps geïnspireerde site www.uitvaartkaart.nl waar alle uitvaartondernemers en toeleveranciers geografisch worden gepresenteerd. Tevens lanceerde Uitvaart.Com begin dit jaar de site Condolences.eu, de internationale site voor online gedenken en condoleren. De nieuwe sites Condolences.eu, Uitvaartkaart.nl en Uitvaartsite.nl maken deel uit van een serie van 12 nieuwe websites waar Uitvaart.Com op dit moment aan werkt.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE