nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitreiking cheque Monuta Helpt voor Stiltemonument Roosendaal

5 december 2019


Het bestuur van Stichting Stiltemonumenten is verheugd om een tweede Stiltemonument te gaan realiseren in Roosendaal waarmee wordt voldaan aan de wens van Bravis Ziekenhuis. Monuta Helpt reikt voor de realisatie een cheque uit van € 5.000 op woensdag 11 december 2019 om 9.30 uur in de urnentuin van Zegestede aan de Rucphensebaan 93 in Roosendaal.

Op de plaats waar het tweede Stiltemonument komt, zal de cheque worden uitgereikt aan het bestuur door Jolanda Nieuwlaat, ambassadeur Roosendaal van Monuta Helpt.

Een Stiltemonument biedt een plaats om samen te kunnen zijn en stil te kunnen staan bij het verlies van te vroeg gestorven kinderen. Ruimte, natuur en beeldkracht komen samen in dit tweede ontwerp om verbinding te bevorderen voor inwoners van Roosendaal. Het is een idee van Vlinderijnes Design&Storytelling dat wordt vormgegeven.

Het project Stiltemonument Roosendaal kent eveneens ondersteuning van Bravis Ziekenhuis, gemeente Roosendaal, DRV Accountants & Adviseurs en SCB Zoom- en Zegestede.

Eerder werd een Stiltemonument gerealiseerd in de urnentuin van Zoomstede te Bergen op Zoom. De opening hiervan was in het voorjaar van 2019. Hierbij is een soortgelijk idee uitgewerkt door architect Cees Dellebeke.

Meer informatie is te vinden op de website van de stichting www.stiltemonumenten.nl

Onderwerp: Uitreiking cheque Monuta Helpt
Datum: woensdag 11 december 2019
Tijd: 9.30 uur welkom – uitreiking cheque 10.00 uur
Plaats: Urnentuin bij begraafplaats Zegestede, Rucphensebaan 93, Roosendaal


Bijlage: foto bestuur Stichting Stiltemonumenten

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >