nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitnodiging ontmoetingsmiddag en presentatie bedrijfsfilm Ouwerkerk International

4 maart 2015

Op donderdag 12 maart aanstaande wordt in het DELA Uitvaartcentrum aan de Wezerdreef 11 in Utrecht een ontmoetingsmiddag georganiseerd, waarvoor je van harte bent uitgenodigd. Het ontvangst is om 14.30 uur, het programma begint om 15.00 uur en we sluiten om 18.00 uur af.

Op dit adres bevindt zich Ouwerkerk International (OI), welke als onderdeel van coöperatie DELA verantwoordelijk is voor internationaal rouwtransport. Per jaar worden daar zo’n 550 repatriëringen georganiseerd, zowel vanuit en naar Nederland, over de gehele wereld. Met deze dienstverlening bieden we ‘reguliere’ uitvaartorganisaties een toegevoegde waarde.

Naast internationaal rouwtransport, verzorgen we een afscheid met specifieke rituelen en gebruiken en begeleiden begrafenissen in Nederland, voor diverse religies. Krijgt u als uitvaartverzorger het verzoek van een familie om zelf een bijzondere uitvaart te begeleiden, dan kun je ons altijd benaderen.

U bent van harte welkom om kennis te maken met de medewerkers binnen dit team. We vertellen door middel van een rondleiding in ons rouwcentrum alles over de werkzaamheden en de te volgen procedures, tonen met trots onze nieuwe bedrijfsfilm, die hierna op allerlei websites te bewonderen valt en bieden elke belangstellende ‘wereldse’ versnaperingen aan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Kooistra – ekooistra@dela.org of telefoon 030-2933375. Tevens wordt u vriendelijk verzocht zich per mail bij haar aan te melden als u van plan bent om aanwezig te zijn.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >