nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitnodiging: Maak kennis met Pur Sang

23 november 2007

Op 29 november, a.s. donderdagavond, treed A Capella Trio Pur Sang tussen 21:30 en 00:00 op in Cultureel Café Averechts te Utrecht. Hierbij bent u van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Het is in eerste instantie niet de ideale gelegenheid om een indruk te krijgen wat betreft de mogelijkheden voor onze muziek bij uitvaarten, maar wellicht toch een leuk moment ter ontspanning en om een indruk te vormen van ons muzikale kunnen.

Op deze donderdagavond brengen we niet zo zeer ons klassiek repertoire ten gehore, maar wel beginnen we met een mini "a capella concertje" met liedjes uit musical en popmuziek. Al gauw volgt ondersteuning door pianist Dennis Weelink, waarbij we ons individueel van onze beste kant laten horen. We bouwen daarna snel op naar Pur Sang's driestemmig repertoire.
Voor het eind van de avond passeren er hits uit de pop en soul van de afgelopen 50 jaar de revue, begeleid door Janco van der Kaaden op percussie, Dennis Weelink op piano en David Mirche op de bas. We sluiten af om 00:00 uur met een swingende set. Na het optreden en in de pauze's kletsen hebben we tijd om u te woord te staan.

Café Averechts bevind zich op de hoek van de Lijsterstraat met de Nieuwe Koekoekstraat in de Vogelenbuurt te Utrecht en op internet op:
www.averechts.nl

We kijken er naar uit u te ontmoeten. Tot dan!

Hartelijke groeten,

Marieke, Raphaela & Isabel


A Capella Trio Pur Sang
info@pursang.nu
06 53 78 58 93
www.pursang.nu

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE