nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitbreiding voor Monuta Haveman

3 augustus 2015


Saskia Geerts

Vorig jaar is Marga Haveman gestart als uitvaartverzorger in Assen en omgeving, onder de naam Monuta Haveman. Marga heeft het afgelopen jaar al veel families mogen bijstaan. Zoveel dat Monuta Haveman gaat uitbreiden met een tweede uitvaartverzorger. Vanaf 1 augustus is Saskia Geerts gestart als uitverzorger bij Monuta Haveman.

Saskia Geerts (49) was al vele jaren werkzaam als secretaresse op diverse niveaus binnen de welzijnssector. Vorig jaar besloot zij echter een andere weg in te slaan: “Ik heb een aantal ingrijpende verlieservaringen gehad, waaronder het overlijden van mijn broer. Mijn hele leven stond stil. Ik heb toen zelf ervaren hoe belangrijk het is als iemand je steunt in zo’n moeilijke periode. Iemand die luistert naar je verhaal en praktische zaken voor je regelt, zonder de regie over te nemen, maar aansluit bij jouw wensen en behoeften. Die rol, die taak als uitvaartbegeleider, maakt dat ik heb gekozen voor dit vak. Ik wil mensen kunnen steunen wanneer ze dat het hardst nodig hebben. Werken in de uitvaartbranche is voor mij geen werk maar iets wat ik heel graag doe. Ik heb de opleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander te Zwolle met succes afgerond en ik kan nu bij Monuta Haveman eindelijk aan de slag met het vak waar mijn hart ligt!”

Saskia is geboren en getogen in Assen en moeder van twee dochters. Ze heeft daardoor een sterke band met de regio. “Ik heb mijn eigen carrière altijd gecombineerd met het gezinsleven. Ik ben het dus gewend dat er te allen tijde en voor alles een beroep op mij gedaan kan worden. Dat, én de kennis en ervaring op het gebied van planning en organisatie komen in het vak van uitvaartverzorger goed van pas. Ik ben een vertrouwd aanspreekpunt voor het regelen en organiseren van het afscheid en tegelijkertijd een luisterend oor voor de emoties rondom een overlijden.”

Marga Haveman is verheugd met de versterking: “Saskia loopt inmiddels al enige tijd met mij mee om ervaring op te doen. Nu is zij er helemaal klaar voor om zelfstandig uitvaarten te verzorgen. Saskia zal geheel in lijn van Monuta Haveman werken. Wij nemen echt de tijd om de uitvaart samen met de nabestaanden vorm te geven. Het hoeft niet allemaal in één dag geregeld te worden, het kan ook in stapjes. Saskia begrijpt dat en luistert echt met zorg en aandacht naar de nabestaanden. Ze is een mooie aanvulling voor Monuta Haveman.”

Wilt u vrijblijvend kennismaken met Saskia Geerts of Marga Haveman of wilt u meer informatie over de dienstverlening van Monuta Haveman? Neem dan contact op via 0592 - 398 335, info@monutahaveman.nl of kijk op de website www.monutahaveman.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >