nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitbreiding kennisprogramma VTU Uitvaart Vakbeurs

19 september 2022

Interessant voor elke uitvaartprofessional

Het toch al indrukwekkende kennisprogramma tijdens de VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 is uitgebreid met de lezing ‘Hoe ga je om met klanten in de rouw’ van rouwtherapeut Margot van Rijn. Van Rijn – als trainer verbonden aan het Expertisecentrum Omgaan met Verlies - maakt zich hard voor openheid en kwetsbaarheid over verlies en tegenslag in het leven. Tijdens haar lezing (op vrijdag 30 september) staat ze stil bij de grote verscheidenheid aan rouwreacties die bij nabestaanden zichtbaar kunnen zijn en hoe je daar als uitvaartprofessional mee om kan gaan.

Interessant voor elke uitvaartprofessional

Naast het kennisprogramma – met naast Margot van Rijn lezingen van onder ander andere tevens Ed Ram (klantbeleving), Bob Hendrikx (de totstandkoming van een duurzame innovatie), Wim van Oort (nieuwe multifunctionele gedenkparken), Barend van de Kraats (van cijfers naar kansen), Sandy Sullivan (college resomeren), Udo Gentgen (ontwikkeling Duitse uitvaartmarkt), Henry Meijdam (transformatie uitvaartsector), René Poll (Duurzaam ondernemen) en Brandon Kwey (digitale nalatenschap) – is er tijdens de beurs een grote verscheidenheid aan exposanten. “Door de brede opzet is de vakbeurs voor écht elke professional, werkzaam in of voor de uitvaartbranche interessant,” vertelt Frederik de Bonte, die namens de VTU voorzitter is van de beurscommissie. Check het actuele programma en start tijden via www.uitvaart-vakbeurs.nl/programma/

VTU-innovatieprijs

Naast kennisoverdracht, netwerken en de enorme verscheidenheid aan (internationale) exposanten, op dit moment ruim 225, kunnen bezoekers aan de VTU Uitvaart vakbeurs hun stem uitbrengen voor de in hun ogen beste innovatie. Aan het einde van de beurs zal de winnaar van de VTU-innovatieprijs bekend gemaakt worden.

VTU Uitvaart Vakbeurs 2022

De VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 – van woensdag 28 t/m vrijdag 30 september in de Evenementenhal Gorinchem - wordt gehouden op initiatief van de VTU, de Vereniging van Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche; de organisatie ligt bij Easyfairs Nederland. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Voor meer informatie en toegangskaarten: www.uitvaart-vakbeurs.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >