nieuws

Facultatieve
Sponsors

Tweede opnamereeks Uitvaart.tv deels in het teken van kinderen en de dood

3 december 2009


De opnames voor Uitvaart.tv, aflevering Kisten, zal tevens aandacht besteden aan kinderen en de dood. Gisteren bracht presentatrice Femke Karel met haar camerateam een bezoek aan Kindermandjes.nl.

Het overlijden van een kind tijdens of na een zwangerschap is het ergste dat een ouder kan overkomen. En voor deze kinderen was tot een paar jaar geleden bijna niets; geen kleding en geen modern mandje of kistje. Prematuur.nl in Apeldoorn heeft dit gat opgevuld en geeft ouders in deze moeilijke periode daarom warmte en de mogelijkheid om op een mooie manier afscheid te nemen van hun kindje.

Anita den Besten van Kindermandjes.nl (onderdeel van Prematuur) was, net als de overige deelnemers, erg enthousiast over de opnames: "Wij hebben het als ontzettend leuk ervaren. Leuke ploeg mensen die oprecht geinteresseerd is. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit komt te zien."

Inmiddels staan de opnames voor 5 nieuwe afleveringen gepland. Zo komt er ook een speciale aflevering over kinderen en de dood. Tevens komt er een aflevering over de keuze van een uitvaartondernemer, begraafplaats of crematorium. Ook meedoen? Stuur een e-mail naar info@uitvaart.tv of bel met Peter van Schaik (020-4630701).

Bekijk hier een aantal foto's van de opnames:Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE