nieuws

Facultatieve
Sponsors

TV Tip: Man Bijt Hond besteedt 8 maart a.s. aandacht aan een wel heel bijzondere uitvaart

7 maart 2007

Op donderdag 8 maart zendt het tv-programma Man Bijt Hond beelden uit over het leven en de uitvaart van de bekende Amersfoortse paardenkoopman en ontwerper/bouwer/verhuurder van koetsen voor rouwen en trouwen, feesten en partijen Martin Bakker. Hij had voor zijn uitvaart diverse speciale wensen, en wilde per se dat wij zijn uitvaart zouden begeleiden.

Op twee avonden werd zijn kist op de deel van zijn boerderij geplaatst en konden de honder-den belangstellenden afscheid van hem nemen tussen de paardenboxen. Nadat de belangstellenden waren vertrokken hebben zijn dochter en zoon de twaalf paarden een voor een bij de kist gebracht om afscheid te nemen, evenzo de pony en de twee honden.
Op de dag van de uitvaart werd Martin in zijn eigen rouwkoets door zijn kinderen naar kerk en begraafplaats gereden, achter de witte kinderuitvaartkoets aan, die deze keer als bloemen-koets fungeerde. Wij liepen zelf voorop, gestoken in traditionele koetsiersjassen, met hoge resp . halfhoge hoed en zwarte handschoenen. Het was een prachtig en ontroerend gezicht.
Langs de route stond veel publiek en diverse fotografen en cameramensen.
Zo’n bijzondere uitvaart ( Martin was ons zeer dierbaar) zullen we wel nooit meer meemaken.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE