nieuws

Facultatieve
Sponsors

Tussenmonument voorkomt maandenlang naamloos graf

25 september 2006


Een waardevolle aanvulling op het huidige, geringe aanbod van tijdelijke grafmonumenten, dat is het tussenmonument. Uitgevoerd in een luxe en fraai afgewerkte perspex van 6 mm dik, heeft het de uitstraling van een echt grafmonument tegen een alleszins redelijke prijs.

Na een begrafenis gaan er vaak maanden voorbij waarin een graf nog geen monument draagt. Om begrijpelijke redenen; het graf moet indalen, het vervaardigen van het gekozen monument kost tijd of het is nog te vroeg om een gedenkteken te kiezen. Juist die eerste maanden wordt een graf het vaakst bezocht. Dan heb je behoefte aan troost en niet aan een naamloos, onvindbaar stukje grond.

Een tussenmonument is eenvoudig te bestellen via de website van Monuminterim, via de uitvaartondernemer of via de begraafplaatsbeheerder. Het wordt binnen enkele dagen geleverd en kan direct na de uitvaart op het graf staan. Het tussenmonument is bij aflevering al helemaal gereed, zodat het heel gemakkelijk op het graf geplaatst kan worden.

Er zijn twee modellen leverbaar met ieder zes uitvoeringen; een helder transparante, drie marmer- en twee houtuitvoeringen. Daarbij kunt u kiezen uit vijf lettertypes en twee letterkleuren. Ook heeft u ruime vrijheid in de tekstkeuze.
Het tussenmonument is verkrijgbaar vanaf € 109,- inclusief btw.