nieuws

Facultatieve
Sponsors

Troostdag voor nabestaanden

10 maart 2017

Ook dit jaar organiseert Gijsje Teunissen van Charon uitvaartbegeleiding de Troostdag voor nabestaanden.

Deze dag is voor iedereen die samen met anderen wil stilstaan bij het leven van hun dierbare overledene. Wij willen bezoekers graag een veilig en warm gevoel geven, samenhorigheidsgevoel laten beleven en herkenning voor hun – soms heftige – gevoelens. Ontmoetingen van mens tot mens staan op deze dag centraal.
Kunstenaars en kleine bedrijven met helpende handen en luisterende oren ontvangen bezoekers graag in hun ‘huiskamertjes’. Geen marktkramen, maar knusse, gezellig ingerichte kleine huiskamertjes, waar je even je verhaal mag vertellen, informatie kan krijgen over rouwverwerking of een heerlijke massage mag ontvangen.
Ook dit jaar zal medium Else Marianne aanwezig zijn om via kennis uit de Andere Wereld vragen te beantwoorden m.b.t. het overlijden of de overledene. Troost en uitleg uit de Andere Wereld kan helend werken in de periode van verlies en rouw.

Vergeet vooral niet om een foto van je dierbare mee nemen en deze op de herinneringstafel in het licht zetten.

Onze gasten zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur welkom. Voor kinderen is een speciale troosttent waar zij onder begeleiding iets moois kunnen maken of gewoon hun verhaal kwijt kunnen.
Om 14.00 en 16.00 uur uur zullen twee korte troostconcerte plaatsvinden en
vanaf 16.00 uur is iedereen uitgenodigd voor het troosteten.

Wij hopen, dat veel mensen, gesterkt door de bijzondere ontmoetingen met lotgenoten, hulpverleners en niet te vergeten het Troosteten, weer naar huis gaan in de wetenschap dat iedereen zijn verdriet alleen moet doorleven, maar dat er altijd mensen dicht bij of soms ver weg zullen zijn die je willen steunen en begeleiden in deze moeilijkste tijd van je leven.

Wij wensen iedereen een fijne en warme dag toe.

Iedereen is welkom op zondag, 9 april van 12.00 – 17.00 uur in de Slotkapel aan de Slotweg in Egmond aan den Hoef.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE