nieuws

Facultatieve
Sponsors

TOPKOK PAUL VAN WAARDEN KOOKT IN YARDEN UITVAARTCENTRUM

ZONDAG 20 APRIL OPEN HUIS NIEUW EYKENDUYNEN

10 april 2008


Op zondag 20 april houdt Yarden Nieuw Eykenduynen, Kamperfoeliestraat 2a in Den Haag, ‘Open Huis’ voor publiek. Tijdens het ‘Open Huis’, van 12.00 tot 16.00 uur, zal de Haagse topkok Paul van Waarden kookdemonstraties verzorgen, hapjes serveren en zijn nieuwste boek signeren.

Verder is er de mogelijkheid voor rondleidingen door hoeve Ysendoorn en geeft Yarden voorlichting over onder meer uitvaartzorg en verzekeringen. Steenhouwerij ‘De Gedenkgroep’ toont mogelijkheden op het gebied van grafmonumenten. Daarnaast is Mr. M. Lentze van notariskantoor Ellens & Lentze aanwezig voor informatie over de afwikkeling van nalatenschappen en erfrecht. Tijdens het ‘Open Huis’ is er passende muzikale omlijsting.

Verbouwd uitvaartcentrum
Teamleider Alexandra Howard: ‘Tijdens uitvaarten is er meer mogelijk dan de standaard koffie met cake. Paul van Waarden laat u proeven van de verschillende mogelijkheden. Bovendien biedt ons onlangs verbouwde uitvaartcentrum in hoeve Ysendoorn allerlei nieuwe faciliteiten, zoals onze 24-uurs rouwkamers. Nabestaanden hebben hier de mogelijkheid hun dierbare op elk gewenst moment te bezoeken. Dit biedt gemak op een emotioneel moment in het leven. Ons ‘Open Huis’ geeft belangstellenden de mogelijkheid deze kamers te bezichtigen en zich voor te laten lichten over allerlei zaken die spelen rondom een uitvaart.’

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE