nieuws

Facultatieve
Sponsors

Tom van Dijk neemt 1/1/2021 afscheid van Monuta

24 november 2020

Terug naar de basis

Uitvaartondernemer en participant Tom van Dijk neemt eind van dit jaar afscheid van Monuta. Na 7,5 jaar samen te hebben gewerkt gaat Van Dijk in zijn geboorteplaats Breda als zelfstandig uitvaartondernemer verder.

Terug naar de basis

In 2013 maakte Tom van Dijk een succesvolle start als franchisenemer van Monuta in Oisterwijk. Vijf jaar later werd de samenwerking met Monuta verder geïntensiveerd door het samengaan van Van Dijk’s franchise onderneming met de toenmalige loondienstorganisatie en het uitvaartcentrum van Monuta in Tilburg. Onder zijn bezielende leiding werd Monuta Tom van Dijk het gezicht van Monuta in Tilburg en wijde omgeving. Per 1 januari 2021 komt hier echter een einde aan. Van Dijk heeft besloten als zelfstandig uitvaartondernemer, zonder personeel en zonder uitvaartcentrum, verder te gaan in zijn geboorteplaats Breda. Hierdoor keert hij dus in meerdere opzichten terug naar de basis. “Ik wil me vooral kunnen focussen op het als uitvaartverzorger met aandacht en gevoel begeleiden van een familie, voor, tijdens en na de uitvaart, want dáár ligt mijn hart,” aldus Tom van Dijk.

Passie voor het vak

“Tom van Dijk heeft voor Monuta ontzettend veel betekend in Tilburg en omgeving. Een ondernemer met hart voor de zaak en passie voor het vak. We gunnen Tom in Breda een gevoel van thuiskomen. We zijn hem dankbaar voor het opbouwen van het team dat als Monuta Tilburg met de vertrouwde gezichten verder zal gaan. Monuta verzorgt voor iedereen een afscheid met een goed gevoel en dat blijven wij doen in Tilburg met ons enthousiaste team,” zegt Corné Mulders, directeur Uitvaartzorg bij Monuta.

Tot en met 31 december 2020 blijft Van Dijk eindverantwoordelijk voor Monuta Tom van Dijk. Daarna draagt hij het stokje over aan Monuta. Van Dijk: “Ik bedank iedereen van het huidige team van Monuta Tom van Dijk voor hun inzet en collegialiteit de afgelopen jaren, en wens hen uiteraard het allerbeste voor de toekomst.”

Over Monuta

onuta is sinds 1923 specialist op het gebied van afscheid en beschikt inmiddels over ruim honderd uitvaartverzorgers verspreid over heel Nederland. Meer dan 1,6 miljoen mensen in Nederland en Duitsland zijn bij Monuta verzekerd. Monuta regelt uitvaarten, sluit uitvaartverzekeringen af en is een partner voor het bespreken en vastleggen van uitvaartwensen. Meer informatie is te vinden op www.monuta.nl.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Tilburg op www.uitvaart-tilburg.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >