nieuws

Facultatieve
Sponsors

Tijhuis Uitvaartzorg Goor onderdeel van Vredehof Uitvaartverzorging

20 december 2016


Met ingang van 20 december jl is Tijhuis Uitvaartzorg en het Uitvaartcentrum de Borgh aan de Pastoriestraat 3 in Goor, deel gaan uitmaken van Vredehof Uitvaartverzorging. De naam Tijhuis Uitvaartzorg blijft gehandhaafd.

Een bewuste en zelfs vanzelfsprekende keus aangezien de naam, de uitstekende reputatie en de lokale verbondenheid in de regio, reeds vanaf 1967 een vertrouwd begrip is voor het verzorgen van uitvaarten. Jan Nijhuis zal als bekend gezicht in Goor en vanuit zijn grote betrokkenheid bij de onderneming Tijhuis Uitvaartzorg een rol van betekenis blijven spelen. Niet uitsluitend bij het verzorgen van uitvaarten in de regio Goor, maar ook voor de specialistische uitvoering van thanatopraxie behandelingen.

Voor Vredehof is de overname van Tijhuis met als thuisbasis Uitvaartcentrum de Borgh, regionaal een mooie en logische uitbreiding. Vredehof heeft inmiddels vestigingen in een groot deel van Twente, en met een vestiging in Goor kan zij nu de inwoners van de gemeente Hof van Twente nog beter van dienst zijn.

Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente en Salland. Zij heeft vestigingen in Enschede, Losser, Haaksbergen, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Holten en Bathmen en nu dus ook in Goor.
Met ruim anderhalve eeuw ervaring is Vredehof autoriteit op het gebied van uitvaartverzorging. Het is de ambitie van Vredehof om vernieuwend te zijn en om haar cliënten daadkrachtig maar met empathie bij te staan, onder het motto “Vredehof in dienst van het leven”. Vredehof heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. De organisatie is er voor alle gezindten, is vertrouwd met alle rituelen en gebruiken en schept tegelijkertijd ruimte voor nieuwe vormen. Vrijwel de gehele dienstverlening wordt met eigen mensen en middelen uitgevoerd. Vredehof is daardoor nauwelijks afhankelijk van derden en dat geeft zekerheid, ondersteund door Keurmerk Uitvaartzorg.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >