nieuws

Facultatieve
Sponsors

Thema-avond "Weg van Jou" succesvol

3 november 2014

De thema-avond "Weg van Jou", die Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland op 29 oktober in de Nieuwe Kerk in Zierikzee hield is een succes geworden.

Sprekers tijdens deze avond waren Rien de Bruijne (uitvaartondernemer en organisator van de avond), Daan Westerink,( journalist, docent, trainer, verlies- en rouwdeskundige en social media expert), Lowie van Gorp (schrijver van 'Kanjer Guusje' en 'We houden je vast') en Melanie van Duikeren (consulente NuNazorg, afdeling Zeeland).
Er is een gevarieerd programma aangeboden, waarbij naast de sprekers, ook livemuziek, videobeelden en foto's werden gebracht. Laura Schouls en Naome Velazquez Gonzalez zongen, onder begeleiding van pianist Sander de Jong en gitarist Michiel Smits, twee prachtige liederen: 'Kenau' en 'Mijn leven is van mij'.

Er is een korte video vertoond, waarin het gebruik van een rouwritueel zichtbaar werd gemaakt en verder zijn er in het pauzemoment foto's van uitvaartfotograaf Eddy Westveer geprojecteerd. Voorts was er te zien hoe met behulp van bijvoorbeeld kleding van een dierbare een blijvende herinnering kan worden gecreëerd in de vorm van een kussentje of een persoonlijk sieraad. Ook was te zien dat het mogelijk is om zelf, onder begeleiding, een uitvaartkist te maken of te personaliseren.

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland kijkt terug op een geslaagd evenement waar ruimte was voor ontmoeting en herkenning. Er kwamen ongeveer 100 bezoekers naar de thema-avond.

Er is een inzameling gehouden voor de Stichting Ambulance Wens, de inzameling heeft een bedrag van € 152,10 opgebracht wat door Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland aangevuld wordt tot een bedrag van tweehonderd euro.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn