nieuws

Facultatieve
Sponsors

Theatervoorstelling Voorbij op begraafplaats

30 augustus 2018

Het toneelstuk ‘Voorbij’ is te zien bij Oud Eik en Duinen. Na het succes van Stil, brengt Theatergroep Zout het tweede deel van de Couperus-trilogie van Toneelgroep Amsterdam. De groep heeft een volledig eigen bewerking gemaakt van Couperus’ roman Van oude mensen de dingen die voorbij gaan; met speciaal voor de voorstelling gecomponeerde en live uitgevoerde muziek.

Couperus-trilogie

Theatergroep Zout gaat deze keer nog een stapje verder. Voorbij gaat over een duister geheim, dat de leden van een Haagse familie van generatie op generatie in zijn greep houdt. Wat is er zestig jaar geleden gebeurd? Wie kent het geheim en wie niet? Hoever gaan de familieleden uit naam der liefde? Lukt het Lot en zijn kersverse bruid om zich hieraan te ontworstelen? Of laten ook zij die kans aan zich voorbijgaan?

De voorstelling wordt gehouden op zaterdag 22 september (16.30 uur) en op zondag 23 september (13.00 en 17.00 uur).

Aanmelden
Wilt u de theatervoorstelling bijwonen? Reserveer uw stoel(en) door een e-mail te sturen met daarin uw naam, contactgegevens en het aantal personen naar oudeikenduinen@monuta.nl. Of bel naar 070 - 447 00 00. De kosten voor het toneelstuk bedraagt 7 euro per stuk en is voor iedereen toegankelijk.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Den Haag op www.uitvaart-den-haag.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


31 augustus 2018 om 0:30

M. De Vries

Graag 2 kaarten voor de voorstelling van zondag 23 september om 17.00. Alvast hartelijk dank! Groet M. De Vries


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE