nieuws

Facultatieve
Sponsors

Theatervoorstelling Troost in crematorium Zoetermeer

Ik omhels je met mijn hart

10 mei 2022

Het verliezen van iemand die u lief is, is vaak een ingrijpende gebeurtenis waarbij u verschillende vormen van emotie kunt ervaren. Misschien uit u zich door veel te huilen, voelt u zich boos of praat u makkelijk over het verlies. Maar het kan ook zijn dat u gesloten blijft en er liever niet over praat. Het kan zelfs zo zijn dat het voor de buitenwereld lijkt of u helemaal niet aangeslagen bent.

Iedereen gaat anders om met het verlies. Omdat dit bij u past of omdat u het omgaan met verlies ‘van huis uit’ zo heeft meegekregen. De manier waarop wij troost zoeken en kracht vinden om met het verlies om te gaan, is dus voor iedereen anders.

In deze integere en persoonlijke voorstelling gaan de spelers, samen met het publiek, op zoek naar wat kracht geeft en troost biedt. Een muzikale voorstelling, waarin rouwen en afscheid nemen centraal staan.

De voorstelling in het Crematorium aan de Buytenparklaan 1 in Zoetermeer is op 11 mei van 20.00 tot 21.00 uur en wordt u kosteloos aangeboden, inclusief een kopje koffie bij binnenkomst. Na afloop van de voorstelling is er nog gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten in de ontvangkamer. Deze consumpties zijn voor eigen rekening.

In verband met de maximale capaciteit van de aula vragen wij u zich aan te melden via het formulier op Monuta.nl.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Zoetermeer op www.uitvaart-zoetermeer.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >