Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Theatervoorstelling Tot de dood in het Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover

Theatervoorstelling en gratis rondleidingen in Museum Tot Zover

vrijdag 17 september 2010

Op zondag 27 september is de theatervoorstelling Tot de dood van Pepijn van Halderen tweemaal te zien in Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover. Tot de dood is het verhaal van een man die een toespraak houdt tijdens de uitvaart van zijn overleden vrouw. Hij worstelt met heftige emoties en uit zijn woede, angst en liefde terwijl hij aan haar kist staat.

Pepijn van Halderen schreef de voorstelling en speelt zelf de rol van de man, Eva Smid speelt zijn overleden vrouw. Van Halderen (1973) is bekend als acteur van de televisiehit Spangas en maakt ondermeer ook locatietheater met het JoniVogelTheater. Eva Smid (1984) is actrice en zangeres, bekend van haar vertolkingen van liedjes van Adèle Bloemendaal.

Er zijn twee voorstellingen: de eerste om 13 uur en de tweede om 15 uur. De voorstellingen duren ongeveer 25 minuten en vinden plaats in een van de museumzalen. Na afloop wordt er een korte rondleiding door het museum gegeven. De toegang tot het museum en de theatervoorstelling zijn deze zondag gratis.

Gratis rondleidingen op zaterdag 25 september
In de aanloop van de start van festival De Rode Loper zijn er op zaterdag 25 september gratis rondleidingen in Tot Zover, het Nederlands Uitvaart Museum. De entreeprijs van het museum is op deze zaterdag verlaagd naar € 2,00 (Museumkaart gratis). De rondleidingen gaan vanaf 13.00 uur elk heel uur van start. De laatste om 16.00 uur.

De Rode Loper
De Rode Loper is een podium voor kunst en cultuurinitiatieven uit Amsterdam Oost. Het heeft de sfeer van een culturele uitmarkt doordat programma’s gratis toegankelijk zijn. Ook op onverwachte plekken valt er iets te beleven. De Rode Loper 2010 vindt plaats op vele plekken in Amsterdam Oost in het weekend van 25 en 26 september. De openingsceremonie vindt plaats op zaterdag om 17.00 uur in het Oosterpark. Het thema is dit jaar ‘het huwelijk’. Zie ook www.derodeloper.org.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder