nieuws

Facultatieve
Sponsors

Tevreden standhouders na Uitvaartbeurs Amsterdam

17 april 2018


Afgelopen zaterdag werd de derde editie van Uitvaartbeurs Amsterdam gehouden in de historische Westerkerk aan de Prinsengracht in Amsterdam. Duizenden consumenten en professionals uit de branche wisten de weg naar de Westerkerk te vinden.

Op de beursvloer konden ze zich laten inspireren en informeren bij de bijna 100 stands die op de beurs stonden. De lezingen in het Uitvaarttheater van Marieke Henselmans en Marieke van der Weiden zijn eveneens druk bezocht. De beursorganisatie kijkt tevreden terug op de beurs en is bovenal erg blij met de zeer enthousiaste reacties van standhouders. Inmiddels hebben de eerste bedrijven zich al ingeschreven voor de volgende editie van Uitvaartbeurs Amsterdam.

Uitvaartbeurs Amsterdam 2019
Media uit diverse landen doen verslag

Uitvaartbeurs Amsterdam 2019

De organisatie van Uitvaartbeurs Amsterdam is inmiddels al druk bezig met de voorbereidingen van de beurs in 2019. Op korte termijn zal de nieuwe datum waarop de beurs wordt gehouden bekend gemaakt worden. Bedrijven die er bij willen zijn in 2019 kunnen zich nu al inschrijven door een mail te sturen naar info@uitvaart.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel