nieuws

Facultatieve
Sponsors

Terug op Uitvaart.nl: Assieraad.com, uw specialist in ashangers

29 augustus 2019


U kunt dankzij een assieraad of urn een verloren dierbare toch ‘dichtbij’ houden. Assieraden zoals een ashanger of asring, zijn gedenksieraden waar u een beetje as, stukje stof of een haarlokje van uw dierbare in kunt doen. Zo heeft u een mooi tastbaar aandenken aan een overledene, voor een fijne steun.

Bij Assieraad.com zijn vele assieraden zoals ashangers, asringen en urnen te koop. U vindt hier assieraden van zilver, edelstaal (RVS) en goud voor zowel dames als heren. Daarnaast zijn er ook verschillende kettingen te koop voor een passende combinatie. De gedenksieraden en urnen zijn van hoge kwaliteit. Past de ashanger toch niet zo bij u? Dan kunt u het gedenksieraad nog gerust retourneren.


Ook vele gedenktekens te koop

Ook vele gedenktekens te koop

Bij Assieraad.com heeft u ook de keuze uit verschillende gedenktekens en troostgeschenken. U vindt hier bijvoorbeeld gedenktekens in de vorm van een hart, vlinder, engel of een levensboom. Deze herdenkingsobjecten zijn ontworpen en gemaakt om kracht en steun te bieden tijdens het verwerken van het verlies van een dierbare.
Elk gedenkobject bied de ruimte en mogelijkheid om een persoonlijk en/of dierbaar object bij te plaatsen. Het idee hierachter is dat u gevoelsmatig dichter bij uw geliefde staat. Denk hierbij aan een fotolijstje of theelichtje.

Contactgegevens

info@assieraad.com
Assieraad.com

Tel: 0595 - 850757

Postadres:
Ruiterakker 35
9407BE Assen

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE