Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Terra Nova opent website met grootste collectie urnen- en gedenkartikelen

www.urnensite.nl

donderdag 21 november 2006

Utrecht - Coöperatieve Uitvaartvereniging Terra Nova uit Utrecht heeft onlangs een website geopend met de grootste collectie urnen- en gedenkartikelen van Nederland. Op www.urnensite.nl staan urnen in alle soorten, maten, vormen, kleuren en materialen, waaronder keramiek, metaal, hout, marmer, glas, brons, koper en staal. De zeer fraaie urnen en de overige gedenkartikelen, zoals rouwsieraden en mini-urnen, worden grotendeels op bestelling door ontwerpers en kunstenaars gemaakt. De producten worden aangeboden met een speciale internetkorting van tien procent.

"Mensen kunnen via onze urnensite thuis op elk gewenst moment en in alle rust een urn uitzoeken die past bij de overledene of bij hun eigen wensen", vertelt Gerda van den Heuvel-Jansen, bedrijfsleider van Terra Nova. "Wij helpen de klanten bij hun keuzeproces door ze op de urnensite tips te geven waar ze op moeten letten. Voor wie is de urn? Waar plaatst u de urn? Wat doet u met de as? Welke materialen, vormen en kleuren zijn er? Op deze manier helpen wij mensen met een uniek en persoonlijk gedenkteken. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze Uitvaartwinkel aan het Svend Asmussenpad nummer 3 in Utrecht. Daar kunt u een groot gedeelte van het uitgebreide assortiment urnen zien en aanraken."

Van de Nederlanders kiest iets meer dan de helft voor crematie en de verwachting is dat dit percentage in 2007 circa 60 procent zal zijn.
De urnen worden bij de nabestaanden thuis bewaard, bijgezet op of in het familiegraf of geplaatst in een columbarium of een speciale urnentuin van het crematorium. Veel mensen verstrooien een gedeelte van de as en bewaren daarnaast een gedeelte in speciale sieraden, olielampjes of mini-urnen.

Over Terra Nova
Terra Nova is momenteel de grootste uitvaartvereniging van Utrecht en omstreken met ruim 14.000 leden. Voor advies, informatie en vragen beschikt Terra Nova over een uitvaartwinkel in het Svend Asmussenpad 3 te Utrecht. In de winkel is een permanente collectie muziek, boeken, tijdschriften, urnen, mini-urntjes en rouwsieraden aanwezig.


Zie ook www.urnensite.nl

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder