nieuws

Facultatieve
Sponsors

Telefoon eindelijk toegankelijk voor nabestaanden!

28 januari 2022

RTL Nieuws maakte een reportage over de familie Van Noorloos die Digital Life Legacy bijstaat in de toegang tot de mobiele telefoon van hun overleden zoon Leon. Digital Life Legacy is het kennis- en expertisecentrum voor digitale nalatenschap en een onderdeel van ZDG. ZDG is een innovatieve en respectvolle dienstverlener voor bedrijven en individuen die te maken krijgen met het ‘levenseinde’.

Bekijk hieronder de uitzending waarin we samen met onze partner DataExpert uiteindelijk het gewenste resultaat hebben kunnen behalen en het aangrijpende verhaal van de familie.

In een uitgebreid artikel gaat RTL op hun website verder in op dit verhaal en dat uit onderzoek blijkt dat veel mensen nog niet genoeg stil staan bij hun digitale nalatenschap.

We vinden het dan ook erg belangrijk om niet alleen meer bewustzijn voor dit onderwerp te creëren door het geven van voorlichting bij bibliotheken, scholen en uitvaartorganisaties, maar ook te kunnen voorzien in praktische oplossingen. Ook interesse in een presentatie van ons? Lees er hier meer over.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >