nieuws

Facultatieve
Sponsors

Te zien op Uitvaartbeurs Amsterdam: Holografische herinneringen

20 januari 2020


Your Legacy uit Amsterdam biedt een unieke mogelijkheid om je levensverhaal in een 3D Hologram na te laten aan je dierbaren. Op die manier kunnen je nabestaanden jouw verhaal levensecht terugkijken. Tijdens Uitvaartbeurs Amsterdam op 18 april is deze bijzondere Holografische herinnering van dichtbij te zien.Verlies van een dierbare, het is iets wat we allemaal in ons leven meemaken. Wat blijft er nou achter van die persoon, nadat hij of zij er niet meer is? Het zijn de verhalen die deze persoon vertelde, de herinneringen die je samen hebt opgebouwd, kenmerkende uitspraken, een bepaalde manier van kijken...

Your Legacy maakt het mogelijk om het verhaal dat jij wilt nalaten, te vertellen op jouw manier, gewoon zoals jij bent. Het verhaal dat jij vertelt kunnen belangrijke momenten zijn uit jouw leven, maar ook advies in de mijlpalen van anderen hun leven.

Inschrijven als exposant

Wil je jouw bedrijf ook presenteren tijdens Uitvaartbeurs Amsterdam? Neem dan contact op met Peter van Schaik op telefoonnummer: 020- 463 07 01 of mobiel: 06-54 21 85 62. Je kan voor vragen en aanmeldingen ook mailen naar: info@uitvaart.nl.


Uitvaartbeurs Amsterdam
Datum: zaterdag 18 april van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Westerkerk Amsterdam, Prinsengracht 281
Website: www.uitvaartbeurs.nl
Social: @UitvaartbeursAmsterdam

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE