nieuws

Facultatieve
Sponsors

Succesvolle open dagen bij LifeArt

13 februari 2012


Tijdens het weekend van 21 en 22 januari heeft LifeArt Coffins BV, gevestigd te Herkenbosch, haar deuren opengesteld voor consument en uitvaartbranche. Met meer dan 1000 bezoekers gedurende dit weekend mogen we spreken van een zeer geslaagd weekeinde, aldus directeur Jeroen Cremers.

Los van het ongekend hoge aantal bezoekers was natuurlijk de reactie op onze uitvaartkisten van nog veel groter belang. We zijn dan ook trots op de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen.

Tijdens de rondleidingen door het bedrijf waren ook bezoekers uit de branche aanwezig en het enthousiasme van de consument heeft ertoe bijgedragen dat we maar liefst zeven nieuwe dealers hebben mogen verwelkomen tijdens het weekeinde.


Met name de nieuwe lijn: The Dutch Line, nu ook te bewonderen op www.lifeartnetherlands.com en ons nieuwe model: Art of Life konden rekenen op veel enthousiaste en positieve kritieken, tevens viel de, ook nieuw gepresenteerde, ongebleekte strakke katoenen binnenbekleding op in positieve zin.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >