nieuws

Facultatieve
Sponsors

Stichting Melodies from the Heart lanceert nieuw liedje over verlies

14 mei 2012

Stichting Melodies from the Heart lanceert het prachtige lied ‘Dromen’. Het liedje is gebaseerd op een gedicht van Mieke Kroonen die haar zoon Sander op zes jarige leeftijd aan kanker verloor. Het liedje wordt ondersteunt door een aangrijpende mini documentaire.

‘Dromen’ is het eerste liedje van een reeks liedjes en mini docu's over verlies en is met veel liefde en gevoel ingezongen door Elly Zuiderveld en Elise Mannah en geproduceerd door Tom Pearce. De warmte en betrokkenheid is door het hele nummer te voelen en raakt wederom een gevoelige noot op het gebied van verlies. De stichting zet zich in om dit onderwerp, wat voor veel mensen nog steeds een taboe is, bespreekbaar te maken. Het nummer is vanaf 15 mei 2012 te downloaden op: www.melodiesfromtheheart.org

Stichting Melodies from the Heart
Stichting Melodies from the Heart produceert muziek met betrekking tot verlies van een dierbare. Er wordt prachtige muziek gemaakt samen met een aantal fantastische bekende artiesten. Stichting Melodies from the Heart richt zich op verlies in brede zin, met als rode draad het verlies van kinderen.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >