nieuws

Facultatieve
Sponsors

Sterrenkindje van Mari Jonker bestaat 5 jaar!

12 maart 2012


Het eerste lustrum van Sterrenkindje - Afscheidswiegjes wordt op passende wijze ‘gevierd’ met een nieuwe, eigentijdse site én de start van een nieuw bedrijf...

De felicitatie van de Kamer van Koophandel viel eind vorig jaar in de brievenbus, tegelijk met het overlijdensbericht van haar schoonvader. Om die reden kon aan het vijfjarig bestaan op dat moment nauwelijks aandacht worden geschonken. Toch vind Mari Jonker het belangrijk om dit moment te markeren. “In een sterk groeiende uitvaartbranche is het toch bijzonder als bewezen is dat je bedrijf levensvatbaar is”, aldus Mari. Met aandacht en liefde maakt zij afscheidswiegjes en sterrendekentjes voor overleden baby’s en levenloos geboren prematuren, naar persoonlijke wensen, binnen 24 uur.“In die vijf jaar heb ik veel mooie ontmoetingen gehad, elke bestelling had een eigen verhaal, maar doordat ik atelier aan huis heb komt andermans verdriet ook letterlijk in huis, dat werd steeds moeilijker om vol te houden”. Uit een groeiende behoefte aan positiviteit en een sterke ondernemersdrang, werd onlangs haar nieuwe bedrijf geboren: Bibiana Wiegbekleding.

Behalve integere afscheidswiegjes naar de wensen van ouders, maakt Mari Jonker nu ook wiegbekledingen voor traditionele familiewiegen en heeft zij haar kleurrijke collectie babyschoentjes met de naam BibianaBaby in de markt gezet. “Alles is nu meer in balans en ook in overeenkomst met de werkelijkheid”. Haar visie in beide bedrijven is: “Zeg maar hoe je het hebben wilt en ik maak het voor je”.zie www.sterrenkindje.nl en www.bibianawiegbekleding.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >