nieuws

Facultatieve
Sponsors

Sterrenhemel.nl stopt per 1 oktober

12 mei 2023

Gedenksite Sterrenhemel.nl stopt per 1 oktober aanstaande. Monuta heeft nabestaanden die in de afgelopen jaren een ster hebben geplaatst op de hoogte gebracht.

Monuta schrijft: ‘Tien jaar lang is Sterrenhemel.nl beschikbaar geweest om dierbaren te herdenken. Wij hebben nu de moeilijke beslissing moeten nemen om per 1 oktober 2023 te stoppen met Sterrenhemel.nl. Dit betekent dat wij alle informatie die op de website staat moeten verwijderen. Ook uw gegevens en de door u geplaatste ster(ren).

Sterrenhemel.nl is per 1 oktober 2023 niet meer beschikbaar
Vanaf nu is het niet meer mogelijk om een ster te plaatsen op Sterrenhemel.nl. Wel kunt u tot 1 oktober geplaatste sterren opzoeken. Mogelijk staan op Sterrenhemel.nl nog door u geplaatste sterren die u dierbaar zijn en die u wilt bewaren.

Dit kunt u doen door naar Sterrenhemel.nl te gaan, te zoeken naar de naam van uw dierbare en uw berichten te kopiëren naar bijvoorbeeld een Word document. U kunt ook schermafbeeldingen maken met uw smartphone of laptop. Na 1 oktober is alle inhoud op Sterrenhemel.nl niet meer beschikbaar.’

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >