nieuws

Facultatieve
Sponsors

Sterren filmen hun eigen begrafenis

29 november 2010

Alicia Keys, Lady Gaga en vele andere sterren hebben hun eigen ‘begrafenis’gefilmd, dat meldt NU.nl. De sterren willen zo de aandacht vestigen op Wereld Aids Dag, die woensdag 1 december plaatsvindt. In de verschillende filmpjes zijn de beroemdheden opgebaard in een doodskist te zien.

Het initiatief is een onderdeel van het liefdadigheidsfond Keep A Child Alive van Alicia Keys. De sterren maken o.a. gebruik van de verschillende sociale media. Normaliter zijn dit de media waarmee fans alle gebeurtenissen om en rond hun idolen kunnen volgen. Tot woensdag blijven de sterren offline en maken ze dus geen gebruik van Facebook of Twitter.

Het laatste Twitterbericht van elke ster bevat een afscheidsboodschap waarbij de fans vaarwel wordt gezegd. Keys hoopt dat op deze manier mensen wakker worden geschud. “We stellen mensen de vraag waarom ze zoveel geven om de dood van een beroemdheid terwijl ze helemaal niet meer zo opkijken van miljoenen en miljoenen doden in de steden en dorpen waar we allemaal vandaan komen”, aldus Keys op NU.nl.

Mensen kunnen geld doneren via sms’jes en streepjescodes. Andere sterren die aan de campagne meewerken zijn Jennifer Hudson, Ryan Seacrest, Kim en Khloe Kardashian, Elijah Wood en Serena Williams.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE