nieuws

Facultatieve
Sponsors

Steenhouwerij Eijgelaar Natuursteen neemt glasatelier Art Emotions over

30 januari 2012

Eijgelaar Natuursteen is al sinds 1862 (150 jaar) gespecialiseerd in grafmonumenten. De steenhouwerij bevindt zich in Kampen. Sinds deze maand is het glasatelier Art Emotions van het inmiddels failliete Tetterode Glas door Eijgelaar Natuursteen overgenomen en in het bedrijf in Barneveld geïntegreerd.

Zo is naast direct contact met de adviseuse van de monumenten van glas ook rechtstreeks contact met de kunstenares mogelijk, waardoor de lijnen niet alleen korter zijn, maar ook nóg specifiekere wensen vervuld kunnen worden.

In de showroom en showtuin in Barneveld staan circa 150 monumenten opgesteld en in Kampen meer dan 300. Naast monumenten van natuursteen en gekleurd en transparant glas zijn er ook monumenten van (combinaties van) RVS, brons en versteend hout te zien. Naast de veelzijdige expertise op het gebied van materialen, biedt Eijgelaar Natuursteen ook de nieuwste mogelijkheden aan voor grafmonumenten, zoals kunstzinnige solarlampjes voor het monument, Swarovski kristallen en porseleinen 3D foto’s.

Een persoonlijk monument
De adviseurs kunnen nabestaanden al meedenkend adviseren om eigen ideeën en wensen dusdanig vorm te geven, zodat een persoonlijk monument wordt gerealiseerd. Zo kan een monument heel persoonlijk worden door een bijzonder detail, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een afbeelding of portret, een speciaal gedicht, hakwerk, een naam in eigen handschrift of accessoires. Een persoonlijk gesprek kan worden vertaald in een vrijblijvende tekening/ontwerp op maat van het gewenste monument.

Meer informatie?
Eijgelaar Natuursteen stelt kosteloos divers documentatiemateriaal voorzien van prijslijsten ter beschikking, zoals een uitgebreid modellenboek, een modellenboek met kindermonumenten – en accessoires, een modellenboek met monumenten van glas en nog een tiental ander specifiek documentatiemateriaal. Voor meer informatie over Eijgelaar Natuursteen kunt u www.eijgelaar.nl bezoeken. Een ieder is ook welkom rond te kijken bij het bedrijf met de steenhouwerij aan de Nijverheidsstraat 24 in Kampen of bij het bedrijf met het glasatelier aan de Ambachtsweg 2 in Barneveld.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE