nieuws

Facultatieve
Sponsors

Spuitje voor honden na plotselinge dood baasjes

27 maart 2012

De Nederlandse hondjes Ollie en Casper krijgen binnen een week een spuitje als er niet snel een nieuw baasje voor ze wordt gevonden. Hun baasjes zijn een week na elkaar plotseling in hun huis aan de Portugese kust overleden. Er is nu niemand meer die voor de honden kan zorgen, dat meldt het AD.

Het echtpaar had geen vrienden of kennissen in de buurt wonen, waardoor de honden pas na vier dagen door een Nederlandse hulporganisatie werden aangetroffen. De organisatie geeft de labrador en een golden retriever dagelijks vers eten en drinken, maar lang is de situatie is niet houdbaar. Als niet snel een onderdak wordt gevonden voor de eenzame beestjes, moeten ze naar het gemeentelijk asiel waar ze zullen worden afgemaakt.

De uitvaartondernemer is ondertussen hard op zoek naar een onderkomen voor de twee honden.

Reageer op dit artikel

Reacties:


11 juli 2012 om 16:13

W.Woestenburg

Waarom? Niet iedereen heeft een hond en woont in Portugal. Bovendien leid dit alleen maar tot kostenverhoging, deze module "dierverzorging".


28 maart 2012 om 10:51

Cesco

Wat goed van de ondernemer dat hij zich ontfermt over de beestjes. Dat is nou een betrokken uitvaartverzorger, daar zouden er meer van moeten zijn.


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE